konsert

Att välja rätt outfit för en rockkonsert

Publicerad av

Om du går på en rockkonsert kanske du undrar vad du ska ha på dig. Det första du ska komma ihåg är att du ska bära ett läderobjekt som en jacka. Till skillnad från andra typer av konserter behöver du inte vara alltför fancy för att gå på en rockkonsert.

Skjortor och jackor

Till din rockkonsertoutfit, välj denim eller ett par skinny jeans som du känner dig bekväm i. Dessa jeans behöver inte vara svarta. Du kan välja denim i valfri färg, och de kan ha hål eller vara distressed. Du kan till och med välja jeansshorts som är nödställda. Du kan också bära ett par vintage sneakers.

Vädret på en rockkonsert kan växla snabbt, så det är viktigt att klä sig därefter. Vid varmare väder, ta lager. Om konserten är inomhus kan du bära en långärmad tröja och en lätt jacka för att hålla dig varm. Medan skinnjackor är traditionella kan de bli ganska varma i lokalen. Om du bär en skinnjacka, överväg ett lätt alternativ som enkelt kan tas bort om det behövs. Se också till att ta med solglasögon för att förhindra irriterande bländning från scenen.

Skjortor och jackor för rockfestivalen ska matcha din ensemble. Den rätta jackan ska framhäva din form och stil. Broderade knappar och manschetter kan lägga till kanten på din look. Skinnjackor är jättebra om du vill se ut som en rockstjärna. Men om du vill gå efter ett mer prisvärt alternativ, kommer en fuskpälsjacka att göra susen. En fuskpälsjacka i en cool smaragdfärgad nyans kan se extremt cool ut med en svart jumpsuit. Lägg till ett halsband i kristall och ett par stövlar för att fullända looken.

Hattar och bandanas

En rockkonsert är en tillställning som kräver lämplig klädsel. Oavsett om lokalen är inomhus eller utomhus, vill du klä dig i lager. För inomhuskonserter, bär en långärmad skjorta. Välj en tröja, sweatshirt eller jeansskjorta under dagen. Dessa föremål kommer att hålla dig sval och bekväm utan att stå i vägen för dansen. En bandana med flames eller kanske en med dödskallecowboy-motiv kan passa utmärkt till hårdrockskonserten.

bandana

Skor och byxor

Skorna och byxorna du bär på en rockkonsert ska återspegla din unika känsla för stil. Du bör se till att din outfit är bekväm att bära också. Om du till exempel har en gammal t-shirt från ett band du tycker om, kombinera den med tajta jeans och Converse sneakers.

Byxorna du bär ska vara bekväma och ha en mörk färg. Du kan välja ett par slitna jeans eller slitna jeans. Du kan också välja att bära jeansshorts, som är ett populärt val bland rockfans. Skorna du väljer för en rockkonsert ska vara andningsbara och bekväma, eftersom du kommer att dansa och stå runt i timmar.

Skorna du väljer är en viktig del av din konsertoutfit. Om konserten är utomhus kan du välja sneakers eller stövlar med lugs. Dessa skor kommer att skydda dina fötter från eventuella faror under konserten.